میان وعده عناب، مفید برای پیشگیری و درمان آنفلوآنزا
به گزارش پایگاه خبری بشرویه نیوز ؛ عناب به دلیل داشتن خواص ضدمیکروبی میتواند به مبارزه با عفونتهامیان وعده عناب، مفید برای پیشگیری و درمان آنفلوآنزا کمک کند، زیرا سرشار از فیتوکمیکالهای تقویت کننده سیستم ایمنی است.
به گزارش خبرگزای صدا و سیمای خراسان جنوبی، ثابت شده است که فلاونوئیدهای موجود در عناب عوامل ضد میکروبی قوی هستند و عصاره اتانولی این میوه به درمان عفونت در کودکان کمک میکند.
همچنین، اثر مفید اسید بتولینیک موجود در عناب برای مبارزه با عفونت HIV و ویروس آنفلوانزا در مطالعات تجربی مشخص شده است.
این میوه کوچک سرشار از ویتامینهای A و C است که آنتی اکسیدانهای قوی هستند. این مواد مغذی ضروری با آسیبهای رادیکالهای آزاد که سیستم ایمنی را به خطر میاندازند و خطر ابتلا به سرطان، بیماری قلبی و پیری سریع را افزایش میدهند، مبارزه میکنند.
مواد مغذی موجود در عناب، با تنظیم تولید سیتوکینهای التهابی به این امر دست مییابند.
در مطالعات روی جوندگان، عصاره عناب برای سرکوب آزاد شدن هیستامین نیز مشخص شده است. هیستامین ترکیبی است که سلولها در پاسخ به واکنشهای التهابی آزاد میکنند از این رو این میوه دارای خواص ضد حساسیت است و برای جلوگیری از حساسیت مفرط، مفید است.
انتهای پیام/
-