کد خبر : 9909
تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۹
-
🔻 معرفی یکی علمای مبارز انقلاب مدفون در حرم مطهر امام رضا(ع)؛

دستگیری حجت الاسلام اسدی مبارز انقلابی حین پخش اعلامیه امام (ره) در حرم رضوی

به گزارش پایگاه خبری بشرویه نیوز شیخ غلامرضا اسدی در سال ۱۳۴۶ و در آستانه جشن منحوس تاجگذاری شاه ملعون، در حرم امام رضا(ع) اقدام به پخش اعلامیه امام(ره) می‌کند و به دنبال آن، تحت تعقیب ساواک قرار گرفته و در سوم آبان‌ماه همان سال دستگیر می‌شود.

خبرگزاری رضوی – آزیتا ذکاء؛ سرزمین خراسان در طول تاريخ هزاران ساله خود بستر افتخارات فراوانی بوده که آن هم به علت قابليت‌های‌ بی‌نظير اين خطه است و دامن پر مهرش همچون مادری مهربان پرورش دهنده‌ علما، فضلا و عرفای بسيار گران‌مايه است که بسیاری از این علمای بزرگ هنوز به خوبی به مردم معرفی نشدند و متاسفانه هنوز مردم نسبت به سیره و روش زندگی آنان آشنایی کامل ندارند.

یکی از علمای بزرگ این مهد عالم‌پرور حجت‌الاسلام حاج شیخ غلامرضا اسدی می‌باشد؛ بزرگ‌مردی که سال‌های سال در میان مردمان این سرزمین ناشناخته بود و زمانی نامش به گوش رسید که دارفانی را وداع گفته و رهبر معظم انقلاب برای تسلیت رحلت ایشان پیامی صادر و ایشان را روحانی مجاهد و صادق معرفی کردند.

در گزارش پیش‌رو، بیشتر با این عالم فرزانه و مجاهد انقلابی و یار دیرین رهبر معظم انقلاب آشنا خواهیم شد.

زاده شهر ارسک شهرستان بشرویه خراسان جنوبی
غلامرضا اسدی فرزند مرحوم حاج آقا حسین اسدی در سال ۱۳۱۹ در بخش ارسک شهرستان بشرویه در خانواده‌ای مذهبی چشم به جهان گشود و تحصیلات خود را تا پایه پنجم ابتدایی در زادگاهش گذراند و به دلیل نبود مدرسه جهت دوره بالاتر در کنار پدر و برادرانش مشغول به انجام کارهای کشاورزی شد.

هجرت به مشهد برای تحصیل حوزوی

پدر غلامرضا، معلم قرآن بود و به همین دلیل در ارسک به «آقای معلم» معروف بود و به خاطر علاقه‌ای که پدرشان به روحانیت داشتند حاج غلامرضا را برای تحصیل علوم دینی در سال ۱۳۳۶ به حوزه علمیه بشرویه فرستادند و حاج غلامرضا طی سال ۱۳۴۰ برای ادامه تحصیل به مشهد عزیمت کرده و در مدرسه خیرات‌خان مشغول به تحصیل می‌شود. این عالم ربانی ۴ سال و ۱۹ روز از عمر خود را در زندان‌های رژیم طاغوت گذراند.

فعالیت سیاسی در کنار تحصیل

سال ۱۳۴۱ که نهضت امام خمینی(ره) آغاز شد، طلاب و روحانیان حوزه‌های علمیه از جمله حجت‌الاسلام حاج شیخ غلامرضا اسدی تحت تاثیر اندیشه‌های امام(ره) قرار گرفت و‌ ضمن تحصیل با شخصیت‌های همچون آیت‌الله خامنه‌ای، آیت‌الله واعظ طبسی، شهید هاشمی‌نژاد و غیره آشنا می‌شود و ارتباط برقرار می‌کند و در پخش و انتشار اعلامیه‌های امام راحل فعالیت می‌کند.

پخش اعلامیه در حرم مطهر رضوی

وی در سال ۱۳۴۶ و در آستانه جشن منحوس تاجگذاری شاه ملعون، در حرم امام رضا(ع) اقدام به پخش اعلامیه کرده و به دنبال آن تحت تعقیب ساواک قرار می‌گیرد؛ در سوم آبان‌ماه سال ۱۳۴۶ دستگیر می‌شود و به مدت ۶ ماه به پادگان نظامی در خراسان منتقل شده و در پانزدهم خردادماه سال ۱۳۴۷ آزاد می‌شود.

مهاجرت به قم در اواخر دهه ۴۰

بعد از درگذشت آیت‌الله حکیم در عراق، حجت‌الاسلام حاج شیخ غلامرضا اسدی به مدت ۲ سال به حوزه علمیه قم مهاجرت می‌کند و در سال ۱۳۵۰ به مشهد باز می‌گردد و به فعالیت‌های سیاسی و تبلیغی خود ادامه می‌دهد و سپس در دهم مردادماه سال ۱۳۵۰ بار دیگر دستگیر و به مدت سه ماه راهی زندان می‌شود.

ازدواج در ۳۲ سالگی
شیخ غلامرضا اسدی در سال ۱۳۵۱ ازدواج می‌کند و بعد از ازدواج نیز دست از فعالیت‌های سیاسی و تبلیغی خود برنداشته و به همین دلیل به شهرهای مختلفی از جمله ساری، رشت، کرمان، شیراز و تهران جهت ترویج اندیشه‌های امام(ره) سفر می‌کند.

خادم افتخاری امام رئوف

وی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به صورت افتخاری در کمیته انقلاب اسلامی مسئولیت مرکز اسناد را بر عهده می‌گیرد و همزمان مسئولیت تبلیغات آستان قدس رضوی را عهده‌دار می‌شود. سال‌ها نیز به عنوان خادم افتخاری در کشیک پنجم به زائران علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) خدمت می‌کند.


انتهای پیام/
- منبع: خبرگزاری رضوی