حجت الاسلام زارعی: حمله به ارزش ها، جسارت به نیروهای امنیتی، بسیجی و نیروی انتظامی ما و حمله وحشیانه به آنان، نشانه قساوت قلب است
وی افزود: در مورد تقوای اعضا و جوارح مطالبی عرض شد که گوش انسان، پای انسان، زبان انسان و اعضا و جوارح انسان باید از گناه و معصیت محافظت بشود؛
محافظت زبان،گوش و چشم انسان از گناه و حرام، تقوا نام دارد اما مهمتر از تقوای در اعضا و جوارح و ظاهر انسان تقوای باطنی یا تقوای قلب و دل انسان است؛ یعنی این که ما دل و قلب خودمان را از وسوسه های شیطانی حفظ کنیم. این خیلی با تقوای در دست و زبان فرق می کند، اینکه قلب خود را از ریا، کینه، حسد، کدورت ها و غرور حفظ کنیم این به معنای تقوای قلبی است؛
تقوایی که انسان با اعضاء و جوارح خود انجام بدهد ممکن است مبتلا به ریا شود اما درجه تقوای قلبی خیلی بالاتر از درجه تقوای عملی و اعضا و جوارح می باشد.
امام جمعه بشرویه رعایت تقوای قلبی را راهکاری مناسب برای جلوگیری از بروز بسیاری از معضلات جامعه خواند و در این باره تصریح نمود: امروز اگر دل ها پاک بشود ما دیگر شاهد خیلی از معضلات و آسیبهای اجتماعی و اختلافات شدید بین اقوام، خویشان و خانواده نخواهیم بود.
این اختلافات نتیجه بی تقوایی در قلب است لذا منجر به کینه، حسادت، دعوا و نزاع می شود که اگر تقوای قلبی رعایت بشود خیلی از مشکلات جامعه حل می شود.
خطیب نمازجمعه شهرستان اظهار داشت: اگر کسی از گناه لذت ببرد این از نشانه بی تقوایی قلبی است ولی اگر انسان از گناه و معصیت بدش آمد این به معنای تقوای قلبی است لذا یک مرحله از امر به معروف و نهی از منکر، امر به معروف و نهی از منکر قلبی است یعنی اینکه انسان دلش را از گناه و معصیت پاک کند.
انسان هر گناهی را که مرتکب بشود، روشنایی، سفیدی، پاکی و زلالی قلب او از بین می رود و در نهایت قسی القلب می شود.
حمله به ارزش ها، جسارت به نیروهای امنیتی، بسیجی و نیروی انتظامی ما و حمله وحشیانه به آنان، نشانه قساوت قلب است که بر اثر گناه و معصیت قلب مانند سنگ و حتی بدتر از سنگ شده است.
انتهای پیام/
خبرنگار : مجتبی آقایی | مسئول روابط عمومی نهاد امامت جمعه |
انتهای پیام/
-